Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες Εκτύπωση E-mail

 

circle_english


2_students_books_and_appleΑγγλικά

 


Η σύγχρονη αγγλική γλώσσα  κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου.

Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%, τη μοναδική επίσημη της Κοινοπολιτείας των Εθνών, ενώ χρησιμοποιείται και σε πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς.

Η γνώση της αγγλικής έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι ταχύρρυθμα και ειδικά σχεδιασμένα από το τμήμα ακαδημαικού σχεδιασμού για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ενήλικα. Τα προγράμματα οδηγούν σε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Αγγλικών από τους πλέον γνωστούς Εξεταστικούς φορείς.

Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών " Advanced People's Studies" στα πετράλωνα προετοιμάζει τους ενήλικες σπουδαστές στα Αγγλικά με προγράμματα τετράμηνης ή 8μηνης διάρκειας. Σε κάθε πρόγραμμα ο ενήλικας σπουδαστής ολοκληρώνει ένα επίπεδο.


ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Beginners/αρχάριοι


Τετράμηνοι ταχύρυθμοι κύκλοι σπουδών οδηγούν τον αρχάριο στην απόκτηση του Β1 (PET cambridge/ BCCE Michigan/edexcel level 2/city and guilds level 2). περισσότερα...LOWER


8-μηνο πρόγραμμα απαιτείται για την απόκτηση του B2 ( LOWER ) ή 5μήνο σε ταχύρρυθμο πρόγραμμα (Cambridge First Certificate / ECCE Michigan/ Edexcel Level 3/ Κ.Π.Γ. Β2/city and guilds level 3).
περισσότερα...Proficiency

Απαιτούνται δύο 8μηνοι κύκλοι σπουδών. Υπάρχει και η επιλογή να παρακολουθήσετε και το υπερ-εντατικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Proficiency 13 μήνες μετά το LOWER.

Στο τέλος του πρώτου 8μήνου ο σπουδαστής δίνει εξετάσεις για την απόκτηση του Γ1 (Certificate in Advanced English /Advanced Michigan (ALCE) / Edexcel Level 4 / Κ.Π.Γ. Γ1 / city and guilds level 4).

Στο τέλος του δεύτερου 8μήνου δίνει εξετάσεις για την απόκτηση του Γ2 (Proficiency Cambridge/ ECPE Michigan/ Edexcel-Level 5 /City and guilds level 5).
περισσότερα...Business English/Επαγγελματικά Αγγλικά


Ταχύρρυθμοι κύκλοι σπουδών για επαγγελαμτικά Αγγλικά σε 14 διαφορετικές ειδικότητες. Οι σπουδαστές μπορούν στη συνέχεια να δώσουν εξετάσεις για το πτυχίο CEIΒT του Πανεπιστημίου του Cambridge.
περισσότερα...TOEIC

Πρόκειται για πρόγραμμα διάρκειας από 4 εως και 16 εβδομάδων με έναρξη τμημάτων κάθε μήνα. Ιδανικό για όποιον έχει αφήσει τα αγγλικά αρκετό καιρό και είναι οι γνώσεις του σε ένα επίπεδο D class ( upper intermediate) και δεν θέλει να εξεταστεί στην έκθεση αλλά και στα προφορικά.
περισσότερα...


TOEFL

Πρόκειται για
πρόγραμμα διάρκειας από  4 εως και 8 εβδομάδων με έναρξη τμημάτων κάθε μήνα. Ιδανικό για φοιτητές και όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει προπτυχιακά αλλά και μεταπτυχιακά μαθήματα σε πανεπιστήμιο. περισσότερα...Ielts

Πρόκειται για πρόγραμμα διάρκειας από  4 εως και 10 εβδομάδων και απευθύνεται σε φοιτητές (μεταπτυχιακά η προπτυχιακά) , εκπαιδευόμενους ή εργαζόμενους όπου θέλουν να πιστοποιήσουν το επίπεδο των αγγλικών τους. περισσότερα...


Θέλεις να μάθεις τις τρέχουσες προσφορές μας για μαθήματα Αγγλικών; πάτησε εδώ

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες  για μαθήματα Αγγλικών; πατήστε εδώ


arrow-upΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ