Οι Ειδικοί στους Ενήλικες Εκτύπωση E-mail

Τα προγράμματα μας για ενήλικες  απευθύνονται σε:

Φοιτητές, επαγγελματίες και ιδιώτες, που θέλουν να διαθέτουν πάντα τις καλύτερες γνώσεις και πιστοποιήσεις για  ένα ισχυρό βιογραφικό! Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής "Advanced People's Studies" εγγυώνται την επιτυχία όλων των σπουδαστών του συστήματος μας,  σε όλες τις αναγνωρισμένες εξετάσεις.

Στο εκπαιδευτήριο μας Διδάσκουν  καθηγητές απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών με άριστη εκπαίδευση. Η επιλογή τους γίνεται με υψηλά κριτήρια αξιολόγησης και ειδικά τεστ γνώσεων έτσι ώστε να επιλεγούν μόνο οι καλύτεροι. Η Υπεύθυνη Σπουδών  αναλαμβάνει την εκπαίδευση τους, ακολουθώντας  τα πρότυπα που έχει θέσει το Κέντρο Έρευνας και Ακαδημαϊκού σχεδιασμού. 

Το εκπαιδευτήριο μας έχει σαν φιλοσοφία του την πελατοκεντρική θεωρία. Επομένως φροντίζουμε έτσι  ώστε:
• να έχουμε συχνές επαφές με τους σπουδαστές και τους γονείς τους.
• να έχουμε ικανοποιημένους σπουδαστές βρίσκοντας λύση στα όποια προβλήματα τους.
• να πετυχαίνουμε τους εκπαιδευτικούς στόχους, τους οποίους  έχουμε θέση από κοινού. 
• να εξελίσσουμε με το καιρό , προς το καλύτερο , κάθε εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος σας!

Στα
"Advanced People's Studies" το όραμα μας είναι : προσηλωμένοι στις αξίες της ποιότητας και της κοινωνικής ευθύνης ,να είμαστε ηγέτες στο τομέα της εκπαίδευσης των Ξένων Γλωσσών και της Πληροφορικής. Πως όμως θα φτάσουμε στο στόχο; Η λέξη είναι μία! Μόνο μέσω της ποιότητας. Όταν υπάρχει ποιότητα, η ποιότητα οδηγεί αναπόφευκτα στην εμπιστοσύνη!


Περισσότερα...


teenage_and_pc