ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ

Το εκπαιδευτήριο ADVANCED PEOPLE'S STUDIES στα Πετράλωνα (Έναντι ΗΣΑΠ Πετραλώνων)δραστηριοποιείται από το 2003 στο χώρο της εκπαίδευσης. Το φροντιστήριο μας είναι μια μεταξέλιξη των APPLESTUDIES. Συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ - Αγγλικά , Γαλλικά , Γερμανικά , Ιταλικά , Ισπανικά  και Ελληνικά για ξένους -  και στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, τόσο για τους ενήλικες όσο στα παιδιά.

Είμαστε εξεταστικό Κέντρο για τις πιστοποιήσεις του ECDL , ICT EUROPE και των πιστοποιήσεων του CAMBRIDGE για την παιδική πληροφορική. Είμαστε κλειστό εξεταστικό κέντρο του CAMBRIDGE με την H.E.C . Επίσης υποστηρίζουμε ενεργά τις εξετάσεις του City & Guilds οι οποίες αναγνωρίζονται επίσημα από τον Α.Σ.Ε.Π. σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε χρόνο εξελίσσουμε όλο και περισσότερο το εκπαιδευτικό μας έργο και ήδη έχουμε εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 4.000 μαθητές και πιστοποιήσει χιλιάδες επιτυχόντες στις αναγνωρισμένες εξετάσεις ξένων γλωσσών και πληροφορικής. Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα, όντας πρωτοπόροι και αποτελεσματικοί, αυτό που ξεκινήσαμε το 2003: Την προσπάθεια για μια ολοκληρωμένη γνώση τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Χωρίς περικοπές στην ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά αντιθέτως με αναβάθμιση τους και προσιτά δίδακτρα για κάθε οικογένεια και άτομο που θέλει να μας παρακολουθήσει.

Φέτος ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 10 ετών λειτουργίας και σε συνεργασία με την TUV AUSTRIA HELLAS, πιστοποιήσαμε τις υπηρεσίες Ξένων Γλωσσών οι οποίες ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο. Με τις πιστοποιήσεις αυτές αποδεικνύουμε μέσω ανεξάρτητου φορέα ότι πετυχαίνουμε τους εκπαιδευτικούς και εταιρικούς μας στόχους. Δεσμευόμαστε ότι οι μαθητές μας θα πετύχουν τους εκπαιδευτικούς στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Τέλος υποσχόμαστε ότι παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και βελτιώνουμε την ήδη υψηλή απόδοση μας.

Αισθάνομαι περήφανος για την πορεία του σχολείου μας. Με απόλυτο σεβασμό και επίγνωση της ευθύνης μου, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες!


Με εκτίμηση,

Θεοχάρης Θεόδωρος
Διευθυντής Κέντρουpict2256