Όροι Χρήσης Εκτύπωση E-mail


Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει τους Όρους Χρήσης του δικτυακού τόπου του Apple Studies Πετραλώνων. Παρακαλούμε ενημερωθείτε αναλυτικά από τα παρακάτω.


Η ιστοσελίδα  έχει υλοποιηθεί αποκλειστικά για την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες σχετικά με τα προγράμματα Πληροφορικής και Ξένων Γλωσσών. Τα δικαιώματα σχεδιασμού, τα περιεχόμενα και οι όποιες λειτουργίες περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα ελέγχονται και διαχειρίζονται από το εκπαιδευτήριο  και αποτελούν περιουσία της εταιρείας και μόνο.

Οι σύνδεσμοι προς εξωτερικές/τρίτες ιστοσελίδες παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση και πληροφόρηση των επισκεπτών. Χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους αυτούς πλοηγείστε εκτός της παρούσας ιστοσελίδας, οπότε το εκπαιδευτήριο δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητά τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η χρήση υλικού από τα περιεχόμενα της παρούσας ιστοσελίδας, όπως επίσης και η αντιγραφή, διανομή, αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα αυτή, χωρίς την πρότερη έγγραφη έγκριση από το εκπαιδευτήριο. Τονίζεται δε ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση από τρίτους των λογότυπων, εμπορικών σημάτων, εικαστικών δημιουργικών και διακριτικών γνωρισμάτων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα.

Παρότι έχει ληφθεί κάθε μέριμνα για την ακρίβεια του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, το εκπαιδευτήριο δεν φέρει καμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση, για προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν από την ανάγνωση των περιεχομένων της ιστοσελίδας αυτής ή την παρερμηνεία των αναγραφόμενων σε αυτή. Επίσης το εκπαιδευτήριο δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που υποστεί ο επισκέπτης της ιστοσελίδας από την πλοήγησή του σε αυτή ή από την αδυναμία χρήσης αυτής, τις διακοπές ή τις καθυστερήσεις κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Με την επίσκεψη και παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους παραπάνω όρους, ανεπιφύλακτα και στο σύνολό τους.